You are not connected. Please login or register

Адриана Хамилтън

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Адриана Хамилтън on Нед Сеп 12, 2010 9:54 am

Siraya

avatar
Наемник
Наемник
Име: Адриана Хамилтън
Ранг: Наемник

Ниво: 0
Опит: 0/10
Разпределителни точки:
Уникалности:
- Хибрид (котки)
- Оръжеен майстор (ножове)
- Безсенчест
Титли:

Описание: Въпреки безчувствеността, която се криеше в погледа й, изумрудения цвят на очите й и формата им им придаваха един лъжовен и въображаем блясък, в който можеше да се припознае предизвикателен вечно тлеещ пламък. Устните й бяха плътни, чертите – правилни, а косата – руса и права, на дължина до раменете й. Единственото нещо, с което изпъкваше обаче бяха червените изработени от Сморфия кожени дрехи, които носеше върху стегнатото си и високо 1.75 тяло..

[1] [2] [3] [4] [5]

Характер: С хладна външност и почти винаги безизразен поглед жената бе също толкова апатична към ставащото, колкото подсказваше и външният й вид и държанието й. И тъй като поради болестта си не бе способна да изпитва нито съчувствие, нито състрадание, гняв, тъга или радост, на Адриана често й се случваше да бъде болезнено груба и директна без дори да се почувства виновна от това независимо от реакцията отсреща. Липсата на емоции й позволяваха да си върши работата превъзходно, но без да прекалява, а после и да спи спокойно. Лоялна е на временният си работодател. Държи се отчуждено и отдръпнато и нищо чудно – хора като нея, които не знаят какво е близост и какво представляват взаимоотношенията между хората, предпочитат да седят отстрани и просто да наблюдават и да ги анализират, да се опитат да си изяснят необяснимото. Умее да симулира емоции, да се държи отпуснато и весело, но още с постъпването си в P.A.W.N. се отказва от тази възможност като е готова да я използва само по време на задача, ако се наложи.

Биография: Писък.
Точно такъв бе звука, с който започна всичко – висок, продължителен и силен, който отбелязваше не само началото на живота й, но и бе предвещание за лошият късмет, който я бе навестил още при зачеването. С лошата участ да се роди преди 26 години, в Пийстаун, който се оказва мястото на решаващата битка на Войната, Адриана е незаконно дете на войник от Ню Мека и тамошна жена, от която е наследила и мутиралия под влиянието на радиацията ген, който се предава по майчина линия, и на който мнозина гледат като проклятие. Но има и друг проблем – с израстването й близките й забелязват, че нещо не е наред с нея. С видна апатия към заобикалящия я свят, завладян от собствените си проблеми, малкото момиче по неясни причини не реагира по никакъв начин нито на сблъсъците между войските, нито на ласките. Не знае кога да се радва, кога да се смее, кога да тъжи. За нея живота минава край нея като на лента, а тя самата е страничен наблюдател, който се опитва да разгадае какво предизвиква различните чувства у хората и от какво са подтикнати. Причината за това е алекситимия, която поради обстоятелствата и възможностите в тези тежки времена, не може да бъде излекувана. Въпреки това с цел да се приобщава по-лесно и да не бъде изолирана с годините момичето заучава много от гримасите и емоциите и след 18 години вече съумява да ги използва сравнително добре и в подходящите ситуации, завидно даже. Чувайки за това и за гените й, вместо да я сметне за изрод (мнение, което често се среща), баща й оценява високо това качество и я записва в програмата P.A.W.N, където се сдобива с екипировка и умения, които по-късно я превръщат в действащ войник, който вече не вижда смисъл да крие истинското си лице дори след краят на войната, когато все още се намираше работа.

Сила: 12
Издръжливост: 10
Интелект: 9
Воля: 7
Ловкост: 18
Харизма: 4

Жт: 20
Мт: 16
МС: 1,6
Точност: 26

Умения:
- Ножове (16)
-- Бойно обучение 1
-- Скътано оръжие 1
-- Мятане 1
- Атлетика (10)
-- Паркур 1
-- Балансьор 1
- Профайл (5)
-- Слабостен 1
- Стелт (5)
-- Промъкване 1

Предмети:
- червената кожена дреха изработена от Сморфия (х2)
- шперцове
- хранителни дажби (х4)
Ножове:
- 1 боен [неразрушимо и демагическо]
- 1 бойно и отровно, неразрушимо
- 2 метателни

Кредити: 40Последната промяна е направена от Siraya на Вто Сеп 14, 2010 6:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя

2 Re: Адриана Хамилтън on Нед Сеп 12, 2010 11:55 am

Удобрена, можеш да пишеш в Пийстаун.


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите