You are not connected. Please login or register

Ани Асмодей

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Ани Асмодей on Нед Яну 02, 2011 12:06 am

fireman95

avatar
Наемник
Наемник

Име: Ани Асмодей
Ранг: Наемник

Ниво: 0
Опит: 0/10
Разпределителни точки:
Уникалности:
- Роден Талант + 4 точки
- Майстор Призовател - + 3 воля, + 1 воля на ниво, + 50% воля когато призовавате.
- Демонска Кръв
Титли:

Описание: Ани е представител на женския пол с доста малки размери. Момиченцето е седем годишно, високо 1.23, тежащо едва 23 килограма. Притежава големи за лицето й очи, зелени на цвят. Косата й е дълга, кърваво-червена като понякога е спусната, понякога на 2 плитки. Облечена е в малка червено-розова рокличка и с розови боти. Всичките й пръстчета са лакирани с тъмно-червен лак. На кръста си – на тъмио-червения колан, който пресича диагонално роклята й, тя закача малкото си кафяво плюшено мече Тибърс. Гласът й в нормалното й състояние е мелодичен и тънък, а когато демоничната й сила се активира, той става дебел и страшен. Пигментът в очите й изчезва и така те стават тъмно-чевени. По лицето й се появяват черни маркировки подобни на пипала, а езикът й също придобива черен цвят.

Характер: Ани в нормалното си състояние е откровена и мила, опитваща се да се забавлява колкото се може. Рядко приема нещата насериозно, тъй като за нея всичко беше игра. Обича да играе на всякакви игри, както и с мечето си Тибърс. В демоничено състояние, характерът й се променя. Тя става агресивна, наказваща противниците си в степен, в която Немезида дори не би сънувала.

Биография: Историята на Ани е доста дълга, в сравнение с линията на живота й. Тя е родена в Хавен, като не помни родителите си.
Майка й – Елена е била изнасилена от мафиотски бос, който е имал демонична кръв. Държал е майка й в килия месеци наред и я изнасилвал дори докато била забременяла от мафиота. След 8 месеца, Ани е била преждевременно родена поради боя, който й е хвърлил една сутрин престъпникът. Майката починала при раждането, а бебето е било буквално подмятано за забавление от бадната криминално проявени лица. Когато тя става на няколко дни, детето става нетърпимо и собственият й баща я хвърля в казан зад едно малко шивашко ателие през нощта. На сутринта, момичето бива открито от шивачката – прегърбена, бръчкясала баба на име Столк. Тя отглежда момичето поради добрата си душа, до възраст шест години. Но един ден, малкото червенокосо момиченце разкрива предаденият си ген пред добродушната честна старица – демоничната й кръв се показа наяве, като по лицето й се появиха татуировки, а очите и и езикът й променили цветът си. Уплашена, дъртофелницата се запътила към местното управление заедно с нея, за да я връчи на властите. За добро или зло, по едно от стълбищата момиченцето е отвлечено, а бабата – бутната надолу по стълбището и така изгубила живота си.
Ани се оказва в ръцете на местен мошенник – Хасо, който виждайки, че момичето има демонична кръв, умно е и има потенциал в магиите, я записва против нейна воля в армията на Хавен.
Ани е записана под името АниК рауфорд, като така хората без дори да видят момичето са си помислили, че приемат пълнолетен човек на име Аник Рауфорд, а Хасо си е имал оправдание, че грешката е била в тях. Без да имат избор, Хавен изпраща и Ани заедно с останалата войска в Пийстаун. Там момиченцето се сприятелява с възрастен мъж на име Кумбая, който й помага да развие и разбере талантите си. Той, като мъдър човек не оставя невръстното дете да се бие в битките, а през свободното си време я забавляваше, играеше си с нея и я учеше на полезни номера. Не след дълго в проклетите битки, Кумбая загива от ръката на НюМакиец. На смъртният си одир, той й връчва мечето Тибърс, което Ани понякога нарича с други забавни имена. По негово обясненеие, чрез Тибърс Ани може да развие уникалността си в призоваването, както е правил мъдрият магьосник. Едва няколко дена по-късно, войните се спират, но Ани продължава да събира омраза към НюМакийците. Тя е решена не само да оцелее, но й да развие талантитте си, с което да накара ментора си да се гордее. Армията е разпусната, а Ани вече не знае какво да прави – няма безплатно ядене, няма приятели – единствено Тибърс бе утехата й, с който тя постоянно си говореше и се забавляваше. Не приемаше факта, че няма работа за нея насериозно, смяташе, че нещо ще падне от небето само.
С времето Ани научава, че демонът, чиято кръв тече във вените й е Асмодей – демонът на разврата, който се е прехвърлим в нея чрез развратният мафиот, който се пада нейн баща.

======================================================
Сила:4
Издръжливост:15
Интелект:10
Воля:23
Ловкост:10
Харизма:5

Жт: 25
Мт: 35
МС: 3,5
Точност: 16

======================================================
Умения:
Магически умения:
-Призователна магия: 15
------ Некромансерки призовател(1)
---- Духовен Синтез (1)
----- Повелител (1)
-Медицина: 10
------- Тъмничар (1)
------- Тъмна Душа (1)
=======================================================
Предмети:
1. Тибърс – Малкото плюшено меченце, в което се крие призователен звяр.
2. 5 дажби храна – 50
3. Шперцове - 50
4. Пластични експлозиви - 150
5. Неразрушимо демагическо фокусно ножче с отрова и метателно-бумерангни способности. – 247.5
Оръжия:
-
Магии:
-
-
-
Кредити: 80

Вижте профила на потребителя

2 Re: Ани Асмодей on Чет Яну 06, 2011 10:51 pm

Принципно не смятам, че е удачно героя ти да е под 14 години, но това не е от голямо значение.
Единствената ми забележка е за историята: армията на хавен е съставена от хора минали обучение, което значи че няма как да запишат едно малко дете.
Това ще трябва да се промени иначе всичко друго, май е наред...

П.с. Също така "Тибърс" може да е просто плюшка и след това да го омагьосаш иначе ще се води рядък магически предмет, което си е ПП за начален герой....


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите