You are not connected. Please login or register

Към Енети

Иди на страница : 1, 2  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Към Енети on Вто Яну 11, 2011 12:43 pm

Пътя към Енети бе дълъг и труден. Щом човек излезнеше от Пийстаун трябваше да премине през равнина, близо до леса и след това трябваше да прекоси част от пустошта. Естествено по пътя се срещаха какви ли не работи, но като цяло самотни пътници и големи организирани групи преминаваха без проблем. Все пак самотен пътник не си струваше усилието, а големите групи бяха прекалено голям риск за разбойниците...


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

2 Re: Към Енети on Пет Яну 14, 2011 7:56 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
За щастие Джак не бе чул последните думи на Саша, тъй като камилата му се разбунтува и това й спечели доста, тъй като той не я подозираше в нищо. Мъжа се усмихна топло, като продължи да крачи редом с камилата, следвайки строя. Единствената му цел в момента бе да пристигне в Енети и да получи очакваната информация от Арадел, която щеше да му даде възможност да се срещне с други като него, които имаха същите интереси или проблеми, тъй като да манипулираш четирите елемента не бе шега работа и единственият начин Джак да доразвиеше тази си дарба бе да открие сродни души и да си помагат.
- Исая... Интересно име... Арабско ли е? - Позаинтересува се Джак, който обожаваше да чете книги и бе попаднал на книга за народ, живял преди големия апокалипсис и също така бе прочел няколко имена, отнасящи се за мюсюлманската култура и веднага свърза името на момичето с тях. Погледът му бе извърнат към нея, макар че тя не го поглеждаше. Все пак бе неучтиво да говориш с човек без да го гледаш в очите. Ричър изпъшка, като намести сака на рамото си, придържайки камилата за юздада, очаквайки отговора на Исая...

Вижте профила на потребителя

3 Re: Към Енети on Нед Яну 16, 2011 6:38 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Аре да не го чакаме. Той така или иначе не пише / Крис /.

Само бави... Very Happy

Вижте профила на потребителя

4 Re: Към Енети on Пон Яну 17, 2011 5:29 pm

Ludicross

avatar
Наемник
Наемник
- Не знам. - отвърна му момичето, като премести за секунда очите си в посока на Джак и веднага след това отново гледаше напред - Така са ме кръстили родителите ми, но не съм се интересувала от къде произлиза името ми. И защо само ти задаваш въпроси ?! - леко издразнена го попита тя - Как се казваш и каква е тази информация, че да искаш само нея в замяна, а не и малко пари ?

Вижте профила на потребителя

5 Re: Към Енети on Пон Яну 17, 2011 7:15 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
- Името ми е Хекс Ълсър и просто се нуждая от важна информация. Не отказвам пари де, но информацията е по-важна. Аз не съм като ва... Забрави... - Хекс сви рамене, като се усмихна топло на момичето, полагайки едната си ръка върху гърба на камилата.
- И ти ли си от онези... Наемниците? - Попита отново Ричър, обладан от своето любопитство. Все пак жаждата му за знания относно каквото и да било не спеше... Пък и разговорите убиваха времето...

Вижте профила на потребителя

6 Re: Към Енети on Вто Яну 18, 2011 12:14 pm

Кервана напредваше и дойде време за поредната смяна, като сега вече двамата влюбени бяха най-отпред и трябваше да водят. Така или иначе не можеха да се изгубят, пътят бе само един и той представляваше отъпкана пътека, която водеше нанякъде. Групата тъкмо минаваше последните метри и щяха да излезнат от сянката на планината, както и да изгубят Пийстаун от поглед.
Щом преминаха от един по-нисък връх видяха черен пушек, което говореше, че някъде нещо вътре в леса гореше....


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

7 Re: Към Енети on Вто Яну 18, 2011 5:47 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Не след дълго Пийстаун бе загърбен и време бе Ричър и момичето да започнат да водят. Местата се сменяха, както и отговорността. Топлата усмивка все още бе на лицето му, а спътничката му все още не бе отговорила на въпросите му. Джак смяташе да й даде време, като се протегна, но не след дълго забеляза, че в леса явно има пожар, тъй като кълба черен пушек се извисяваха нагоре, но това не го притесни ни най-малко. Проблемите на леса не бяха негови. За сега смяташе да продължи с пътя. Останалите също сигурно щяха да го забележат. Пожар... Нищо необичайно...

Вижте профила на потребителя

8 Re: Към Енети on Съб Яну 22, 2011 4:26 pm

Пък и какво би горяло в гора от айръндърво? Каравана скоро загърби и гледката си към леса. Сега тъкмо навлизаха в пустошта. Принципно тук се срещаха опаснисте неща и често се случваше разбойници да обикалят, но никога не се знаеше, какво точно ще те чака на пътя. Това бе една от свободните, "диви" зони където нито един мегаполис не проявяваше интерес и не се грижеше за безопасността на пътниците. Е пък и си бе пустиня.
Скоро пустинята се ширеше сякаш с километри, но всеки опитен пътник знаеше, че това бе най-тънкият ръкав на пустинята и се ширеше едва на десетина километра.
- Отваряйте си очите, че тука стават белите ей! - чу се гласа на Арадел, някъде от края на караваната...


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

9 Re: Към Енети on Нед Яну 23, 2011 6:41 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
- Какви бели? - Провикна се Джак, тъй като все още не му бе ясно кой нормален можеше да нападне толкова дълъг керван. Все пак тук гъмжеше от наемници и само глупак можеше да посмее да им се изпречи на пътя. При вида на хладните оръжия, които се поклащаха наоколо Ричър настръхваше, а когато знаеше, че е с гръб към тях се чувстваше още по-некомфортно. И все пак не можеше да разбере кой нормален щеше да им се изпречи на пътя. Шанса това да се случи бе 0,00001 процента...

Не чакай Чипса. Пиши ми. Той така или иначе няма да пише този месец.

Вижте профила на потребителя

10 Re: Към Енети on Нед Яну 23, 2011 8:08 pm

Ludicross

avatar
Наемник
Наемник
Момичето игнорира дима ... не е като да гореше гората, тъй като тя бе от айръндърво. Каквото си гореше, нека да си гори. Нея не я интересуваше.

-------------------------

- Глупак. - промълви тихичко Саша и след това се провикна:
- Не съм запозната с пустинята, така че ще е добра идея да ме смените.

Вижте профила на потребителя

11 Re: Към Енети on Пон Яну 24, 2011 10:15 am

Двамата водещи групичката си мрънкаха, но никой отзад не им обърна внимание. Все пак както и Джак предполагаше, шанса бе малък нещо да им се случи, но пък от друга страна нищо не се знаеше. В същото време Арадел и Тай спряха, че нещо едната камила куцала. Естествено нищо притеснително, но все още им оставаше около километър преди да напуснат пустинната част.
В далечината Джак забеляза някаква черна точка....


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

12 Re: Към Енети on Пон Яну 24, 2011 9:43 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Напълно поемащ отговорността, Джак трябваше да покаже лидерските си качества и да не прекара групата в клопка. На хоризонта забеляза черна точица, която можеше да бъде човек, а предупреждението от преди малко оставаше. Мисълта, че това може да един човек, въоръжен с пистолет го побъркваше. Неговите глупави замаси и некачествени " магии " нямаха шанс срещу патроните. Пистолетът бе хубаво нещо, но Джак не можеше да си го позволи. Мъжа бавно вдигна ръка, като се закова на място, давайки знак на групата да го последва.
- Нещо в далечината. Може да е наемник или изгубен пътник. Някой с по-добро зрение? - Тонът ме бе напълно сериозен, тъй като точно в този момент имаше шанс онези 0,00001 процента да ударят джакпода. Имаше шанс това да бъде засада. Все пак такъв огромен конвой можеше да привлече очите на местните бандити, жадни за пари, а Джак нямаше представа какво всъщност има, като товар и какво по-точно охранява. Защото ако това бяха просто камили, работодателят му едва ли щеше да наеме толкова много хора, но от къде знаеше, че Джак има нужните качества да го защитава? От къде той бе разбрал, че Ричър не е просто обикновен кекав пътник. Всичко наоколо бе странно, но Ричър нямаше време да мисли за него. В момента единственото нещо, което го тревожеше бе точката на хоризонта.

Ако чипса не пише, пиши. Той после ще навакса с постове ;d

Вижте профила на потребителя

13 Re: Към Енети on Пон Фев 07, 2011 7:05 pm

Колоната спря и Арадел се приближи.
- Кво има бе? Защо спираш да не искаш потъмно да сме тука? - търговеца не звучеше особено притеснен. Явно не смяташе, че нещо може да се случи или просто нямаше доверение на Джак.
- Ко е тва? - Дядката не бе впечатлен от фигурата в далечината, но все пак потъна в размисли.
В този момент Тай пристъпи към тях и каза:
- Може да е пътник изпаднал в беда! Трябва да отидем да му помогнем. - изглежда бойният майстор бе добра душа.
- Пък и може да е някое бедно момиче, което има нужда от силна мъжк... - в този момент Арадел го прекъсна - Да, да млъкни.
Търговеца огледа групата си и кимна към Джак и неговата приятелка:
- Отивайте напред да инспектирате....


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

14 Re: Към Енети on Вто Фев 08, 2011 2:31 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Джак хвърли един недоумяващ поглед към мъжа, а след това сви рамене, пристъпвайки напред.
- Ти стой тук. Може да е опасно... - Подметна Джак към момичето и бавно започна да крачи напред, разтривайки китките си. Интересното бе, че току що се бе отпратил към нещо непознато, а не носеше никакво оръжие в себе си, но какво пък. Можеше и да не му потрябва. Най-вероятно това бе изпаднал пътник. Едва ли Джак щеше да се нуждае от оръжия. Мили думи плюс ръстта му щяха да свършат работа...

Вижте профила на потребителя

15 Re: Към Енети on Вто Фев 08, 2011 6:22 pm

Ludicross

avatar
Наемник
Наемник
- Ха, ти нямаш никакво оръжие в себе си, а казваш аз да стоя тук ... Явно криеш нещо, така че ще дойда с теб! - каза момичето с леко завишен тон.

Вижте профила на потребителя

16 Re: Към Енети on Вто Фев 08, 2011 8:08 pm

//интересно курвинчо от къде знае, че диму няма оръжия ама хубу....

Двамата пристъпиха напред, а кервана остана назад. До фигурата оставаха 200 - 300 метра и колкото повече приближаваха, толкова повече не виждаха нищо съмнително....


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

17 Re: Към Енети on Вто Фев 08, 2011 9:17 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
- Не.. - Отрече Джак, като положи големите си длани върху раменете на девойчето, усещайки как буйната й кръв тече вътре, как звярът в нея очакваше да бъде усмерен от неговите длани и големият му жезъл, но това щеше да почака.
- Твърде опасно е... Извади си дървеното стъргало и се цели в оня тип. Ако нещо стане стреляй... - Джак се усмихна топло, показвайки мъжественост и надмощие над девойчето, налагайки мъжката си дума над нейната. Гигантът се обърна и пристъпи бавно, тръгвайки с по-забързана крачка напред към непознатия. Джак бе умен и това го караше да мисли, че интелекта и дипломатическите му умения щяха да му помогнат, те бяха доста по-силни от оръжията, а човешката природа бе слаба. Почти винаги силата падаше пред интелекта и Джак смяташе отново да покаже, че това е вярно. Ричър продължи...

Вижте профила на потребителя

18 Re: Към Енети on Вто Фев 08, 2011 9:22 pm

Ludicross

avatar
Наемник
Наемник
- Колкото повече ме държиш настрана, толкова повече искам да дойда и ще го направя! - раздразнено отговори тя - И не ми трябва да се притесняваш за мен, по-добре се притеснявай за себе си! - допълни Саша, като натърти на втората част от изречението. Жестовете с тялото му, които той прилагаше, нямаха ефект върху нея. Момичето затвори очи за момент и се запъти към обекта.

Вижте профила на потребителя

19 Re: Към Енети on Сря Фев 09, 2011 1:23 pm

Двамата продължиха напред и скоро останаха по-малко от 100 метра до неизвестният обект. От това растояние двамата можеха да видят, че "черното петно" бе малка човешка фигура на земята. Момиче с разпрани дрехи и мръсно лице. В краката й лежеше нещо подобно на скейтборд и няколко туби с вода....

//после ше ви намеря картинка.


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

20 Re: Към Енети on Сря Фев 09, 2011 6:29 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
- Момиче в беда! Най-вероятно е в безсъзнание! - Извика мъжа, като посочи падналото хлапе на земята с голяма си лапа. Мъжа бързо вдигна другата си ръка във въздуха, като направи знак на конвоя да продължи, тъй като определено бяха извън опасност, засилвайки се в същия момент напред в мощен спринт, право към тялото на проснатото момиче. Инстинктът му да помогне на друго човешко същество в беда се бе задействал току що и в момента го караше да върши неща без да мисли, без да обмисли заплахата наоколо да дебнат разбойници, но такъв си бе човешкият характер - глупав...

Вижте профила на потребителя

21 Re: Към Енети on Съб Фев 12, 2011 11:28 am

Ludicross

avatar
Наемник
Наемник
- Като гледам тоя скейтборд, ми идват две неща наум - или се е пребила, докато го е карала, или е на някой мъж, който я е изнасилил и захвърлил там. - и докато тя си говореше, Джак вече летеше напред към момичето - Е, разбираемо, нали е мъж ... - тихо си думаше Саша.

Вижте профила на потребителя

22 Re: Към Енети on Съб Фев 12, 2011 1:12 pm

//ето ви пик - мечовете.


Кервана продължи бавно напред и скоро щяха да стигнат до тях. Щом двамата наемници се приблиха видяха, че "скейборда" същност е служел като количка на която да носи тубите с вода.
Момичето съзря спасителя си и очите й се ококориха изпълнени с надежда.
- Моля ви, помогнете ми! Докато носех вода мисля, че едното от колелата се счупи. - говореше момичето докато все още седеше безпомощно на пясъка.


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

23 Re: Към Енети on Съб Фев 12, 2011 1:38 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
- Добре ли сте? - Джак бързо заби крака в земята, плъзгайки се и след това се озова на четири крака на земята, полазвайки до момичето като ангел спасител.
- Разбирасе, че ще ви помогнем. Хайде, изправете се. - Ричър отскокна обратно на крака, като подаде голямата си длан към момичето, очаквайки тя да я хване и да я повдигне отново на крака. Все пак мозъкът му не бе обърнал никакво внимание на няколко много важни детайла, които подсказваха, че всъщност е загазил - облеклото на момичето, начина по който бе паднала и положението й, но все пак това нямаше значение, защото точно такава си бе човешката природа - лекомислена, доверчива...

Вижте профила на потребителя

24 Re: Към Енети on Сря Фев 16, 2011 11:33 am

Момичето се усмихна топло и сълзите в очите й изглеждаха малко по обнадеждени.
Зад него Саша още се тътреше....


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

25 Re: Към Енети on Сря Фев 16, 2011 2:49 pm

Ludicross

avatar
Наемник
Наемник
- Сега сигурно ще искаш да я вземем с нас, права ли съм ? - попита Саша, когато стигна до Джак - Не мисля, че те биха позволили за без пари. Ако искаш да дойде с нас, ще трябва или тя, или ти да платите.

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите