You are not connected. Please login or register

Към Енети

Иди на страница : Previous  1, 2

Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

1 Към Енети on Вто Яну 11, 2011 12:43 pm

First topic message reminder :

Пътя към Енети бе дълъг и труден. Щом човек излезнеше от Пийстаун трябваше да премине през равнина, близо до леса и след това трябваше да прекоси част от пустошта. Естествено по пътя се срещаха какви ли не работи, но като цяло самотни пътници и големи организирани групи преминаваха без проблем. Все пак самотен пътник не си струваше усилието, а големите групи бяха прекалено голям риск за разбойниците...


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

26 Re: Към Енети on Сря Фев 16, 2011 8:06 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Ричър напълно игнорира Саша, тъй като мнението й му се струваше абсурдно глупаво. Току що бяха открили наранено момиче в гората, а тя искаше вече и да й плаща, за да се движи с тях.
- Добре ли си? - Попита мъжа, като усмивката му се разшири още повече, показвайки топлота и доброта, без никакви лоши намеци. Мъжът просто искаше да помогне на дамата в беда, нищо повече...

Вижте профила на потребителя

27 Re: Към Енети on Чет Фев 17, 2011 7:50 pm

//в пустиня сте...
Докато Джак и Саша спореха момичето бе свело глава и очите й обягваха на двамата.
- Д...да добре съм. - тихо промълви тя и добави. - Но вие няма да сте!
Тя вдигна глава и разкри лукава усмивка красяща устните й. Джак, който бе по близо и се опитваше да я изправи пое ритник в гърдите, който го запрати назад.
Момичето заби ръце в пясъка и изрови два дълги ножа. Тя се изправи ловко и вдигна пръсти към устните си, надавайки високо, протяжно изсвирване. Две секунди отминаха в притеснителна тишина и двамата наемници можеха да чуят виковете на неизвестни нападатели, които се спускаха към кервана от двете страни.
В същото време от пясъка зад жената искочиха двама пустиняци единият въоръжен с метална бухалка овързана с шипеста тел, а другият с ръждясало мачете.
Двамата наемника имаха малко време за реакция...


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

28 Re: Към Енети on Чет Фев 17, 2011 8:30 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Всичко се случи много бързо и желанието на Ричър да помогне се превърна в глупост, явно Саша бе права. Мъжът бе поел ритник в корема и след секунди вече се изправяше, съвземайки се от удара и незнайно, получавайки халюцинации или не той видя около себе си цяла армия от пустинни рейнджъри, които бяха готови да нападнат кервана и да убият всички. Стискайки зъби мъжът , огледа средата около себе си и разбра, че се намира в неудобна позиция. Нещо изщрака в главата му и мъжът усети, че нещо се включва, а това нещо бе инстинкт, инстинкт за самосъхранение, придружен от огромна доза адреналин. Пулсът на грамадата се ускори и Джак започна да усеща как сърцето му тупти, чувайки кънтежа в ушите си. Невидима сила се намеси, като Ричър изгуби контрол над тялото си, усещайки как някой друг го поема, инстинктът му за самосъхранение, който не мислеше, а само действаше. Изгубвайки пълен контрол над сетивата си Джак или по-точно инстинктът му за самосъхранение вдигна ръце, като ги заби в земята, а от там скоро щеше да се появи огромен каменен голем/2/, който щеше да се погрижи господарят му да остане жив и здрав и да унищожи неприятелите. Картите бяха хвърлени на масата, а Ричър усети болка. Тялото му отново бе негово, но току що бе разкрил способностите си, макар че имаше шанс в бързината никой да не го бе видял. Пък и грамадата не смяташе да използва устен контакт с голема, той щеше да контактува с него чрез телепатия и така шансът да го разкрият ставаше все по-малък. Мъжът се огледа безсилно. Това бе третият път, когато призоваваше голема, а това бе лошо. Все още не бе свикнал напълно с него и сега всичко се крепеше не бързите му реакции.
- Оставете мен и момичето! - Изкрещя Ричър, опитвайки се да надвика виковете и звъна на оръжията, който след секунди щеше да започне. Сърцето му заби още по-лудо...

Вижте профила на потребителя

29 Re: Към Енети on Пет Фев 18, 2011 10:08 pm

Ludicross

avatar
Наемник
Наемник
Всичко се разигра много бързо, но ловкият поглед на Саша успя да улови всеки момент от картинката и тя бързо да предприеме действия. Веднага щом момичето изсвири с пръсти, чернокосата отскочи няколко пъти назад и се озова малко зад Джак. Когато той сложи ръцете си на земята и се появи голем, през ума й мина само едно нещо - "Знаех си, че има нещо странно в него!" - но нямаше време да се занимава с други неща. Саша извади лъка си и една стрела, прицели се в пустиняка с мачетето, прибави въздушна магия към стрелата си и я изстреля. Скри се за момент зад голема и после направи същото срещу другия пустиняк - този с металната бухалката. Всичко това се разигра за няколко секунди. Момичето се надяваше останалата част от кервана да се справят с прииждащите разбойници от двете им страни.

Вижте профила на потребителя

30 Re: Към Енети on Нед Фев 20, 2011 1:14 pm

Призоваването на голема отнемаше време, понеже създаването му не бе толкова лесно... Все пак това не бе прост покемон, който изскачаше от малка топка и казва "ретарди-ретарди!".
Двамата наемника бяха изправени срещу пустиняците, които вече бяха в обсег. Мага все още стоеше с ръце на земята, а Саша се криеше зад него като малко момиченце.
Думите извикани от Джак само предизвикаха усмивка на лицето на измамницата... Двамата имаха едва мигове за да се защитят, а голема щеше да се покаже едва след рунд...


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

31 Re: Към Енети on Вто Мар 01, 2011 9:32 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Нищо не се случи. Ричър изгуби самообладание. Явно и магията му бе изневерила и сега нямаше как да се спаси. Мъжът отстъпи няколко крачки назад, избутвайки и Саша със себе си.
- Оставете ни... - Изръмжа Джак...

Вижте профила на потребителя

32 Re: Към Енети on Пон Мар 14, 2011 5:33 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Аз съм досаден и хомосексуален, не виждам каква е причината да не потърся други гейове с който да правя орални удоволствия!
Настоявам админа да ми прати едър, черен мъж, чиято патка да утоли моят неутолим глад за мъжко месо!

Вижте профила на потребителя

33 Re: Към Енети on Вто Мар 15, 2011 5:16 pm

Докато смелият Джак се опитваше да спаси младата и тъпа Саша, разбойниците напредваха със страшна сила. Бързината им, стопи растоянието между двете групи и едва секунди деляха оръжията на пустинните пирати от главите на великият Джак Ричър и неговата спътница и курва: Саша.
В този момент обаче земята под краката на нападателите се раздвижи и те потънаха с десетина санта.
Следващият момент разбойнците бяха оттласнати назад, като единият увисна от крака си. Една огромна, каменна ръка го държеше и го захвърли настрани като парцалена кукла. Най-накрая голема бе призован и ето, че се извисяваше над четири метра над земята и широк над три.
Сега чудовището очакваше заповедите на Джак...


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

34 Re: Към Енети on Пон Мар 21, 2011 8:33 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
- Унищожи ги! - Заповяда Джак, като очакваше гиганта да размаже опозицията...

Вижте профила на потребителя

35 Re: Към Енети on Вто Мар 22, 2011 6:23 pm

Огромното каменно чудовище изломоти нещо, което минаваше единствено за трошащи се камъни и тръгна напред.
Голема захвърли човека, който държеше и уцели другият дето бягаше.
След това се насочи към момичето, което бе измамило Джак и се готвеше да я смачка...
- Фак дис! - извика разбойничката и метна нещо кръгло към голема. Какво ли бе метнала?


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

36 Re: Към Енети on Вто Мар 22, 2011 6:32 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Без да се Замисля Ричър действа отново. Мъжа бе напълно концентриран в битката, усещайки как шансът им да спечелят се увеличава. Сега единствената му цел бе да се опита да предпази голема от унищожение, тъй като предмета, който бе метнат към голямото каменно нещо най-вероятно бе граната, която Ричър не бе сигурен дали можеше да го унищожи, но смяташе все пак да действа. Мъжът бързо използва поредното умение, което случайно бе разбрал че притежава - манипулацията над земята, използвайки само и единствено краката си. Тропвайки миг след вика на момичето, Ричър се опита да създаде стена пред нея, в която нещото щеше да се блъсне и рикошира право в краката й, а това щеше да предпази голямото каменно чудовище и малката кучка с лък, която определено щеше да е признателна на мага...

Вижте профила на потребителя

37 Re: Към Енети on Чет Мар 24, 2011 1:06 am

Ludicross

avatar
Наемник
Наемник
Саша седна на земята и гледаше умно битката. Едно - Ясно ... - излезе от устата й.

Вижте профила на потребителя

38 Re: Към Енети on Нед Мар 27, 2011 4:06 pm

Техниката на Джак, колкото и добра да бе, не бе достатъчно бърза за да създаде стена висока около 3 и нещо метра веднага.
Все пак такава стена щеше да отнеме време, а пък гранатата летеше бързо...
В последствие стената се вдигна едва на метър преди експлозива да се взриви. Експлозията бе по-голяма от очакваното и голема се катурна назад с отнесена глава. Опасност от смачкване грозеше двамата наемника...


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

39 Re: Към Енети on Нед Мар 27, 2011 4:14 pm

Ludicross

avatar
Наемник
Наемник
Явно Джак нямаше да успее да се справи сам със ситуацията. Момичето се надигна съвсем леко, колкото да застане клекнала и бързо се оттласна от земята настрани. Веднага след това тя извади една стрела, прицели се набързо и я изстреля по разбойничката пред нея.

Вижте профила на потребителя

40 Re: Към Енети on Пон Мар 28, 2011 12:36 pm

Jack Richer


Наемник
Наемник
Джак се търкулна по дупе отдалечавайки се падащия голем, като фокусира разбойничката с острия си поглед, казвайки й.
- Ще умреш! Жабар!

Вижте профила на потребителя

41 Re: Към Енети on Вто Мар 29, 2011 9:23 pm

// Значи Чипс ти май не четеш.... пред теб освен, че е Диму, голема на диму и граната гърми..... и ти се търкулваш и стреляш с лък?

Стрелата на Саша така и не стигна, защото ударната вълна бе бутнала наемничката назад и тя лежеше като припаднала красавица. В същото време голема се търкулна назад и почти размаза Джак, толкова почти, че топките на наемника се разминаха от смазване едва за няколко санта....


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите