You are not connected. Please login or register

Ле Бланк

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Ле Бланк on Чет Сеп 02, 2010 10:16 am

LeBlanc

avatar
Наемник
Наемник
Име: „Ле Бланк” (Джеймс Джарвис Джуниър)
Ранг: Наемник

Ниво: 0
Опит: 0/10
Разпределителни точки:
Уникалности:
- Благородник
- Оръжеен майстор (Пистолети)

Титли:

Описание:

Абсолютно с нищо не изпъква на фона на мъжете в рода си – висок около метър и осемдесет, слаба фигура, не особено физически силен, но с добре изразена мускулатура. Нещото, което го отличава от останалите е предпочитанието да се облича в антични дрехи на пират, нещо, напълно недопустимо за членовете на семейството му. На гърба си има татуировка – череп, зад който са кръстосани сабя и пистолет, а надпис отдолу гласи „Завинаги твой, безкрайна шир”. Косата и очите му са бели; нещото, което му навлича проблеми.

Характер:
Черната овца на семейството – роден е по-особен и още от самото начало на него не се гледа с добро око. Съответно, през годините, Джеймс е свикнал да бъде избягван от едни и пренебрегван от други, развивайки по този начин способността да бъде самодостатъчен. Избягва тълпата, предпочита да се оправя сам, но не отказва и добра компания. Живее за предизвикателствата и когато му стане много скучно просто предизвиква някакво малко бедствие, в което, разбира се, е забъркан и затънал яко. Не е избухлив, по-скоро спокоен и сдържан, но НИКОГА не отказва предизвикателство. Често използва малките си познания в някой чужд език в речта си. След изгонването му (виж Биографията), единственото нещо, към което е привързан е специалния му револвер, Jolly Roger, сантиментален и скъп спомен за старите времена, прекарани в имението на семейство Джарвис.

Няколко са мотивациите в живота му, като основно място в момента заемат парите, които се редуват с жените и славата. Леко пристрастен е към алкохола, но не достатъчно, че да не може дълго време без него. Жените пък обикновено го смятат за кретен, когато говори, така че предпочита добре да обмисля думите си всеки път, въпреки че често се изцепва по прекалено грешен начин и свършва с шамар в една от бузите. Любовта за него обаче съществува само под формата на обич към свободата, докато мадамите по-скоро изпълняват ролята на залъгалка, само колкото да се занимава с нещо, ако му доскучее, иначе също не са му особена страст. Парите от друга страна, във всички ситуации, представляват едно от любимите му неща, които му напомнят, че някога е имал доста от тези "бебчета" и го карат да се чувствам комфортно. Понякога това избива като скъперничество, но ако има - обожава да ги харчи.

Биография:
Малкият му благороднически род води началото си много по-отдавна, отколкото някой от живите му роднини може да си спомни. Казват, че той трябва да е около петнадесето поколение чист благородник, но това си е само предположение. Проблемите на Джеймс започват още когато се ражда и се установява, че косата му е бяла. По-късно шокът е още по-голям, щом отваря очи и се разбира, че те са от същия цвят; единствения член на рода, който е имал такива очи и коса е Първия, основателя, който е единственото сигурно нещо в цялата история на Джарвис (спасен портрет от някой роднина, оцелял след Армагедона и основал наново клана в Енети). Отначало всички го приемат като нещо, което може да се окаже добър знак в бъдеще, но постепенно, незнайно (поне за Джеймс) защо, хората се настройват срещу него или ги е страх, така че оставят той да се развива в изолирана среда. Единствения човек, който прави нещо, за да приобщи момчето е баща му Джеймс, който се заема с формирането на бъдещия глава на семейството. Етикет, практически занимания, обучение в стрелба – това са само част от работите, които таткото възпитава у момчето още отрано. Но, по една или друга причина, всички чувства на останалите се обръщат напълно в негативния аспект и без право на обжалване Джуниър е прогонен от дома си, лишен от благородническата титла и каквито и да е права да си я поиска обратно. Преди да тръгне, изпратен от собствените си хора на произвола на съдбата, получава специален подарък от баща си – револвер, принадлежащ на Първия, запазен във времето сякаш е чисто нов, а също така и оръжието, с което момчето от малко тренира.

След като правото на момчето да ползва истинското си име е отнето, а не му остава нищо, освен да се препитава като наемник, Джеймс измисля прякора си „Le Blanc”, Белият, с който се представя и на всички работодатели. Да узнае някой истинското му име – то той трябва наистина да спечели доверието му, а това си е една доста, доста трудна работа. Единствена цел в живота му остава търсенето на приключения в големия необятен свят и макар да се чувства тъжен за напускането на клана си, истината е съвсем различна. Сега, вън от всички морални обвързаности, той е чувства свободен и увековечава ликовете на душата си с татуировка на гърба. И след това се записва в армията, избирайки страната на... Е, на себе си. Да, да, наистина, че Ню Мекка спечелила присъствието му в нейните редове, но честно казано това решение било взето с подхвърляне на ези-тура. Важното било да се участва в битки, да има опасности и предизвикателство и точно това получил Джеймс, а дори като бонус, от един свой „колега” понаучава това-онова за боя с ножове, използвайки практиката си в тях за подобряване на рефлексите на ръцете, а с това и на стрелбата. Всичкото напрежение обаче му се отразило добре и той от време на време се обръщал към алкохола, за да сподели проблемите си със стъклената чашка. Макар и да не е точно пристрастен, любовта му към жените и пиенето може да се нарече втора страст в живота му, веднага след привързаността му към приключенията. И в крайна сметка, след всичко лошо, след като по чудо е оцелял, почти неусетно, Джуниър се озовава в Пийстаун, търсейки поредната кръчма, в която да седне и да поговори с някого, който няма да види втори път през живота си.
======================================================
Сила: 5
Издръжливост: 6
Интелект: 10
Воля: 10
Ловкост: 13
Харизма: 20

Жт: 12
Мт: 18
МС: 1.8
Точност: 18.6

======================================================
Умения:
- Пистолети [36]
-- Тайминг 3
-- Умели ръце 4
- Ножове [10]
-- Скътано острие 1
-- Ключар 1

=======================================================
Предмети:
Оръжия:
- Jolly Roger – модифициран револвер (Неразрушимо, Разширен пълнител).
- Ножове (4 броя; 2 бойни на колана, 1 метателен в ботуша, 1 метателен в ръкава)
- Шперцове
- Димна бомба (2 броя)
- Хранителна порция (3 броя)

Магии:
-
-
-
Кредити: 400Последната промяна е направена от LeBlanc на Пон Сеп 13, 2010 9:39 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти

Вижте профила на потребителя

2 Re: Ле Бланк on Чет Сеп 02, 2010 10:21 am

LeBlanc

avatar
Наемник
Наемник
Само няколко кратки въпросчета:

1) Кръвта и Маната, закръглят ли се и на къде (нагоре/надолу)?
2) Специализацията в оръжие специално за 1 оръжие ли е или в категорията "Пистолети" в този случай?
3) Искам да попитам нещо относно разширения пълнител, но това на ЛС, ако се удобри героя.

И още нещо: Знам, че на пръв поглед героя изглежда по-скоро като поредния биткаджия, но просто не открих някои по-интересни ролеви умения, които да избера, а реших този път да не съм някой stealty guy, който да се промъква и отключва. Обещавам за сметка на това да се опитам да направя всичко възможно да създам добри ролеви ситуации свързани с историята на героя, ако се предостави тази възможност.


PS: Много готина идея за форума, браво (:

Вижте профила на потребителя

3 Re: Ле Бланк on Чет Сеп 02, 2010 2:16 pm

ОМГ о.О Един човек дето е разбрал системи без да трябва да му обяснявам, като на бавно развиващ се! Гордея се с теб!
......
Значи:
1) Всички статистики се закръглят надолу, дори да е 1.9 => 1 ;(
2)Умениято за пистолети се отнася за всички пистолети. Ако говориш за уникалността, то отново се отнася за всички оръжия от вида.
3) Питай Smile

Иначе всичко е окей. Аз пак ти казвам изумен съм, че някой е успял да си създаде герой съвсем сам. Very Happy
Одобрен си, ей сега ще ти оправя профила.

п.с. Ако имаш идей за умения, специализаа и прочие можеш да ги споделиш Wink


_________________
Gonna Own U Like This!
Вижте профила на потребителя http://naemnici.omgforum.net

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите